Bijeenkomsten en evenementen

In een leefbare buurt vinden verschillende bijeenkomsten en evenementen plaats. Bekijk hier alles wat op de agenda staat in de Vlietzone.

Meld je evenement aan
Heb jij ook een item voor de agenda? Laat het ons weten!

AGENDA

Datum

Tijd

Evenement

11 februari 2020
19.00 - 21.00 uur
Wijkbijeenkomst, het koepeltheater.
Programma volgt nog
Thema: 'Hoe ziet de wijk er over 5 jaar uit?'

Stichting Vlietvaardig zet zich in om van de VlietZone weer een leefbare wijk te maken.

Handhaving van regels en wetten zodat overlast wordt tegen gegaan. Lees hier over de meest opmerkelijke dossiers waar st. Vlietvaardig zich voor inzet. Maar we doen natuurlijk meer. Daar hebben we jullie bij nodig. Meld overlast zodat het totale dossier uitbreid. Samen zorgen we voor een fijne en leefbare woonomgeving.

Dossier Zorginstellingen

Er zijn veel zorginstellingen in de Vlietzone. En dat is een van de oorzaken van de problemen in deze buurt. Lees er meer over.

Vijverparkfestival

Het Vijverparkfestival is een één-daags festival, dat georganiseerd wordt door en voor de bewoners van de Vlietzone en omliggende wijken in Leeuwarden e.o.

Meldpunt St. Vlietvaardig

Meld het overlast zodat we samen een vuist kunnen maken.

Stichting Vlietvaardig

info@vlietvaardig.nl

Meldpunt

Wat kun jij doen?

Wij blijven ons als stichting Vlietvaardig actief inzetten en het gesprek aangaan. Samen met bewoners en betrokken instellingen zoeken we naar duurzame oplossingen om de Vlietzone weer een mooie wijk te maken waar de leefbaarheid goed is en we met plezier samen kunnen leven. Daar hebben we iedereen bij nodig. Belangrijk is daarbij ook dat we weten wat er speelt in de wijk. Daarom is het van belang dat iedereen ons meldt welke overlast wordt ervaren. Dan kunnen wij een dossier bouwen en daarmee de gesprekken die wij voeren beter onderbouwen.

Anoniem
Melden kan geheel anoniem. Wij handelen niet op specifieke overlast meldingen maar gebruiken het enkel en alleen om dossier te bouwen zodat we het gesprek aan kunnen gaan met de verschillende partijen. Dus laat ons weten waar u tegen aan loopt. Help ons de wijk weer leefbaar te maken.

Meldpunt Vlietvaardig